Vertrouwenspersoon


Lees verder

Xs2more.
Startpunt voor een nieuw begin.

Vertrouwenspersoon

  Contact?

  Xs2more
  Postbus 200
  1800 AE Alkmaar
  T: 088- 700 7750
  E: info@xs2more.nl

  Vertrouwenspersoon

  Het is geen wettelijke verplichting, maar toch zou elke werkgever er een moeten aanstellen: een vertrouwenspersoon, liefst extern zodat dubbele petten worden voorkomen. Helaas is het nog steeds zo dat medewerkers een collega het leven zuur kunnen maken door pesten, intimideren en discrimineren. Zodanig dat werknemers niet meer naar hun werk durven. Voorlichting over ongewenste omgangsvormen kan helpen dergelijk gedrag bespreekbaar te maken, te herkennen en te voorkomen. De externe vertrouwenspersoon kan die voorlichting geven. Maar de externe vertrouwenspersoon doet meer, bijvoorbeeld het zorgen voor opvang en begeleiding van de werknemer die slachtoffer is van ongewenste omgangsvormen. Opvang en begeleiding in een gegarandeerd vertrouwelijke setting. U kunt dat regelen via Xs2more. Onze vertrouwenspersonen zijn opgeleid en gecertificeerd. Vertrouwenspersoon en werknemer zoeken samen naar oplossingen waarbij vooral de werknemer zelf een actieve rol speelt. In alle gevallen houdt de werknemer de regie. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze voorwaarden en voordelige tarieven.

  “Samenwerking verloopt prettig. Er worden goede en gedegen resultaten geleverd. Xs2more werk prettig, vertegenwoordigt de belangen van werkgever en werknemer goed.”

  “Helder en duidelijk in verwachtingen en communicatie, prettige samenwerking en inhoudelijk sterk.”

  “Ik vind Xs2more een professionele organisatie die kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel hebben staan.”

  “De kwaliteit en begeleiding is aanzienlijk hoger dan voorgaande organisaties waar wij gebruik van maakten.”

  “Professioneel, adequaat en plezierige samenwerking”

  “We hebben samen in een hele korte tijd bereikt wat we graag wilden. Nieuw werk gevonden!”

  “Betrouwbaar, duidelijk, situatie goed kunnen aanvoelen. Voelde mij geen cliënt, maar meer een samenwerkende partner wat de situatie positief heeft doen uitpakken.”

  “Ik ben objectief behandeld en er is veel persoonlijke aandacht voor mij geweest. Mijn contactpersoon is bekwaam en weet waar zij het over heeft.”

  “Zeer tevreden over deze dienstverlening. Verliep heel duidelijk en gestructureerd. Begrip voor mijn situatie. Gewoon heel prettig.”

  “Zeer begripvol en alles in het werk gesteld om mij zoveel mogelijk te helpen met alles wat nodig was.”

  “Heb veel geleerd, ze legde alles zo goed mogelijk uit aan mij, voelde me erg op me gemak bij haar, ze hield goed rekening met mijn gevoelens, kreeg complimenten over mijn goede prestaties, dat motiveerde me heel erg. Ze heeft me erg goed geholpen hoe ik moet reageren op vacatures en solliciteren. Na elk bezoek bij Xs2more ging ik met trots gevoel naar huis.”

  Heeft u interesse in onze diensten of meer weten?