Voor de werkgever


Lees verder

Xs2more.
Startpunt voor een nieuw begin.

Re-integratie

Voor de werkgever

Contact?

Xs2more
Postbus 200
1800 AE Alkmaar
T: 088- 700 7750
E: info@xs2more.nl

Wat biedt Xs2more

Als werkgever kunt u natuurlijk bij Xs2more terecht voor ondersteuning bij re-integratie in het eerste spoor (arbeidsdeskundig onderzoek en advisering over belastbaarheid of over het gebruik van hulpmiddelen). Maar meestal zult u Xs2more inschakelen voor een tweede spoor re-integratie, dus bij het zoeken van passend werk bij een andere werkgever. Lees hieronder de verhalen van onze adviseurs. Zij zijn uitstekend in staat om op maat gesneden begeleiding te bieden aan uw werknemer, gericht op een goede communicatie naar u als werkgever. Daarbij kunnen wij het voorkomen van een loonsanctie garanderen mits er tijdig met het de tweede spoor re-integratie wordt gestart. Ook bij tweede spoor re-integratie geldt, een goed begin is het halve werk!

“Samenwerking verloopt prettig. Er worden goede en gedegen resultaten geleverd. Xs2more werk prettig, vertegenwoordigt de belangen van werkgever en werknemer goed.”

“Helder en duidelijk in verwachtingen en communicatie, prettige samenwerking en inhoudelijk sterk.”

“Ik vind Xs2more een professionele organisatie die kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel hebben staan.”

“De kwaliteit en begeleiding is aanzienlijk hoger dan voorgaande organisaties waar wij gebruik van maakten.”

“Professioneel, adequaat en plezierige samenwerking”

“We hebben samen in een hele korte tijd bereikt wat we graag wilden. Nieuw werk gevonden!”

“Betrouwbaar, duidelijk, situatie goed kunnen aanvoelen. Voelde mij geen cliënt, maar meer een samenwerkende partner wat de situatie positief heeft doen uitpakken.”

“Ik ben objectief behandeld en er is veel persoonlijke aandacht voor mij geweest. Mijn contactpersoon is bekwaam en weet waar zij het over heeft.”

“Zeer tevreden over deze dienstverlening. Verliep heel duidelijk en gestructureerd. Begrip voor mijn situatie. Gewoon heel prettig.”

“Zeer begripvol en alles in het werk gesteld om mij zoveel mogelijk te helpen met alles wat nodig was.”

“Heb veel geleerd, ze legde alles zo goed mogelijk uit aan mij, voelde me erg op me gemak bij haar, ze hield goed rekening met mijn gevoelens, kreeg complimenten over mijn goede prestaties, dat motiveerde me heel erg. Ze heeft me erg goed geholpen hoe ik moet reageren op vacatures en solliciteren. Na elk bezoek bij Xs2more ging ik met trots gevoel naar huis.”

Heeft u interesse in onze diensten of meer weten?