Extra Xs2more


Lees verder

Xs2more.
Startpunt voor een nieuw begin.

Re-integratie

Extra Xs2more

Contact?

Xs2more
Postbus 200
1800 AE Alkmaar
T: 088- 700 7750
E: info@xs2more.nl

Extra Xs2more

Naast de standaard onderdelen kan extra ondersteuning nodig zijn om de kansen van de kandidaat op het vinden van een baan te vergroten. Extra onderdelen van het re-integratietraject kunnen bestaan uit:

  • beroepskeuzetest
  • scholing
  • coaching (gemiddeld drie gesprekken van één uur)
  • ondersteuning maatschappelijk werk

Een dergelijk onderdeel is vrijwel altijd in te passen in de fase van dat moment, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. Deze onderdelen worden apart benoemd in het re-integratieplan en worden apart in rekening gebracht. De werkgever wordt vooraf altijd om een akkoord gevraagd, zodat deze zelf een afweging kan maken tussen kosten en baten.

“Samenwerking verloopt prettig. Er worden goede en gedegen resultaten geleverd. Xs2more werk prettig, vertegenwoordigt de belangen van werkgever en werknemer goed.”

“Helder en duidelijk in verwachtingen en communicatie, prettige samenwerking en inhoudelijk sterk.”

“Ik vind Xs2more een professionele organisatie die kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel hebben staan.”

“De kwaliteit en begeleiding is aanzienlijk hoger dan voorgaande organisaties waar wij gebruik van maakten.”

“Professioneel, adequaat en plezierige samenwerking”

“We hebben samen in een hele korte tijd bereikt wat we graag wilden. Nieuw werk gevonden!”

“Betrouwbaar, duidelijk, situatie goed kunnen aanvoelen. Voelde mij geen cliënt, maar meer een samenwerkende partner wat de situatie positief heeft doen uitpakken.”

“Ik ben objectief behandeld en er is veel persoonlijke aandacht voor mij geweest. Mijn contactpersoon is bekwaam en weet waar zij het over heeft.”

“Zeer tevreden over deze dienstverlening. Verliep heel duidelijk en gestructureerd. Begrip voor mijn situatie. Gewoon heel prettig.”

“Zeer begripvol en alles in het werk gesteld om mij zoveel mogelijk te helpen met alles wat nodig was.”

“Heb veel geleerd, ze legde alles zo goed mogelijk uit aan mij, voelde me erg op me gemak bij haar, ze hield goed rekening met mijn gevoelens, kreeg complimenten over mijn goede prestaties, dat motiveerde me heel erg. Ze heeft me erg goed geholpen hoe ik moet reageren op vacatures en solliciteren. Na elk bezoek bij Xs2more ging ik met trots gevoel naar huis.”

Heeft u interesse in onze diensten of meer weten?